• FILM
  • RESULTAAT

FILM

RESULTAAT

Stacks Image 1679
Stacks Image 1235
Stacks Image 1645
Stacks Image 1273
Stacks Image 1264
Stacks Image 1743
Stacks Image 1745
Stacks Image 1747
Stacks Image 1749
Stacks Image 1762
Stacks Image 1759
Stacks Image 1756
Stacks Image 1753
Stacks Image 1467
Stacks Image 1782


Crewchief: Leo Förster


Stacks Image 1693
Leo is een oude rot in het vak.
Hij reed zelf jaren lang lange afstanden en doet dat hoewel langzamer dan vroeger nog steeds.

Hij heeft een palmares waar een paard de hik van krijgt en om een beeld daarvan te geven een summiere opsomming:

- 7x Parijs Brest Parijs 1200km
- London Edinburg London 1400
- 2x Zoetermeer Parijs Zoetermeer
- 2x Randonneur 10.000 (600km incl 10.000 hoogte meters)
en zo gaat de lijst nog wel even door.

Zijn kennis en ervaring in dit werk en het feit dat hij en Jeroen al sinds 2007 bevriend zijn omdat Leo het nodig vond Jeroen enthousiast te maken voor het fietsen van de langere afstanden en hij Jeroen eigelijk sinds die tijd heeft bijgestaan als mentor maken Leo de beste Crewchief die hij maar kan wensen.Supportcrew: Nico Offerman


Stacks Image 1701
Nico is een echte fietsliefhebber, al jarenlang verbonden aan Toerfiest vereniging Zoetermeer waar hij samen met Rob, Leo en Jeroen verschillende 200 en 300km ritten heeft afgewerkt.

Dat Nico van fietsen in de breedste zin van het woord houdt is wel op te maken uit het feit hij voor elke vorm van fietsen wel een aparte fiets heeft waar hi met grote regelmaat op rijdt.Supportcrew: Rob Ruijs


Stacks Image 1710
Rob is ook een echte fietsliefhebber, al jarenlang verbonden aan Toerfiest vereniging Zoetermeer waar hij samen met Nico, Leo en Jeroen verschillende 200 en 300km ritten heeft afgewerkt.

Waar Nico is is Rob en andersom. Het was dan ook geen verassing dat ze samen ingingen op de vraag van Jeroen om hem bij te staan tijdens Project 700.

Rob zelf is ook een verdienstelijk fietser, draait zijn hand niet om voor een bergje meer of minder.Supportcrew: Tijmen Smit


Stacks Image 1718
Tijmen is de vreemde eend in de bijt, want naast dat hij hard kan fietsen kan hij ook nog eens hard zwemmen en hardlopen.
Zo was Tijmen al 2x 2e op het EK op de lange afstand van de Triatlon.

Hij en Jeroen kenen elkaar van een triatlon vereniging en hoewel ze daar beide geen lid meer van zijn houden ze veel contact en trainen samen zowel buiten als op het digitale platform Zwift.


Voor de route heb ik gekozen om over de dijk tussen Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht te rijden.

Deze dijk is goed overzichtelijk en heeft mooi strak asfalt. Daarbij komt dat hij aan beide uiteinde in een rotonde eindigt. Dit zorgt ervoor dat ik op een relatief verkeersveilige manier de snelheid kan behouden die ik heb opgebouwd wanneer ik keer voor de terug of heen weg.

De start en finish liggen als je Dordrecht aan je rechterhand houdt dan is er na de voetbalvelden van Voetbal Vereniging Gelukvogels Zwijndrecht een “parkeer”plaats waar vanuit mijn begeleiders kunnen helpen met het aangeven van eten en drinken, maar ook waar ze eventuele problemen met de fiets kunnen verhelpen.


Leuk dat je langs komt. Ik heb geen gevuldekoekjes voor je, dus als dat geen probleem voor je is, klik dan op "Das goed!"