• Stacks Image 1261
 • Stacks Image 1264
 • Stacks Image 1270
 • Stacks Image 1273
 • Stacks Image 1279
 • Stacks Image 1282
 • Stacks Image 1232


Robin Jeroen van Keulen

Born: 25-03-1985
Length: 181cm
Weight: ~77kg

Lange-afstandsfietser
Operations manager

Stacks Image 3
Ik ben Jeroen en ik ben een fervent fietser. Project 700 is een uitdaging die ik heb bedacht omdat ik geen andere uitdagingen in het vooruitzicht heb en het trainen naar niks zo ontzettend lastig is.

Bovendien start ik in september aan de deeltijdstudie rechten aan de Haagse Hogeschool. Voor die tijd wil ik nog iets groots doen omdat er waarschijnlijk met mijn studie weinig tijd overblijft.

De uitdaging die ik mezelf opleg: minimaal 700km solo fietsen in 24 uur! Dat is toch bijna 30 km/uur gemiddeld; een snelheid waarmee menig tourfietser maar wat graag na twee uurtjes fietsen thuiskomt.

Nu heb ik al vaker “rare” dingen op m’n fiets gedaan; zo reed ik al eens 2520km in 7 dagen en reed ik meerdere 1000km+ en verschillende 600, 400, 300 en 200km ritten. Maar buiten de 2520km was het op een 300km na nooit echt een solo uitdaging.

Nu is het dus op het scherpst van de snede en ga ik er helemaal voor. Met hulp van enkele fietsvrienden als begeleiding ga ik op 14 augustus 2021 om 12.00u mijn uiterste best doen om die 700km te halen en als het lukt een beetje meer 😉.


Stacks Image 1006
Fietsen voor het goede doel
Ik ga niet alleen maar voor mezelf 700km fietsen. Dit doe ik ook om aandacht te vragen voor de Thomashuizen, een netwerk van kleinschalige woonvoorzieningen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Daar wonen en werken te gekke mensen die na een bijzonder coronajaar, waarin niet geknuffeld kon worden en familie op afstand moest blijven, alle bewoners een extraatje verdienen.
Ik weet dat sport en beweging bij de Thomashuizen een belangrijk thema is, en daarom wil ik geld ophalen om alle bewoners (en dat zijn er meer dan 1000) een Thomashuis-sportshirt te kunnen geven.


Stacks Image 1013
Mijn link met de Thomashuizen

Mijn zus en zwager runnen het Thomashuis Delft Centrum. Als ik zie met hoeveel liefde zij hun bewoners behandelen en voor ze klaar staan, dan doet dat iets met mij.
Uit eigen ervaring weet ik dat ze hun eigen familie een jaar niet hebben gezien, door alle maatregelen maar ook om er maximaal voor hun bewoners te kunnen zijn. In de 117 andere Thomashuizen hebben de zorgondernemers op eenzelfde manier een veilig thuis voor hun bewoners proberen garanderen.
Nu we volgens de berichten bijna aan het einde zijn van alle maatregelen, kan iedereen weer uitkijken naar verbinding met de buitenwereld. Hoe fijn zou het zijn als alle bewoners dat kunnen doen in hun eigen Thomashuis-sportshirt!

Hartelijk dank voor iedereen die een bijdrage hieraan wil leveren!


Kijk in het menu om meer te leren over de Thomashuizen en over leuke dingen die ik mag veilen voor het goede doel!
En op welke toffe items je kans maakt na een donatie!
(Wel doneren met voor en achternaam)
Voor de route heb ik gekozen om over de dijk tussen Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht te rijden.

Deze dijk is goed overzichtelijk en heeft mooi strak asfalt. Daarbij komt dat hij aan beide uiteinde in een rotonde eindigt. Dit zorgt ervoor dat ik op een relatief verkeersveilige manier de snelheid kan behouden die ik heb opgebouwd wanneer ik keer voor de terug of heen weg.

De start en finish liggen als je Dordrecht aan je rechterhand houdt dan is er na de voetbalvelden van Voetbal Vereniging Gelukvogels Zwijndrecht een “parkeer”plaats waar vanuit mijn begeleiders kunnen helpen met het aangeven van eten en drinken, maar ook waar ze eventuele problemen met de fiets kunnen verhelpen.


Stacks Image 265
Wat is een Thomashuis?

Een zo gewoon mogelijk thuis
In een Thomashuis wonen 8 à 9 volwassenen met een verstandelijke beperking op een zo gewoon mogelijke manier met elkaar samen. Even relaxen in de tuin, samen TV kijken of met elkaar aan tafel de dag doornemen; het lijkt in vele opzichten wel een beetje op het leven in een groot gezin. De inrichting, de sfeer en de manier van met elkaar omgaan maken dat er één gevoel overheerst zodra je binnenstapt: de bewoners zijn hier thuis en hebben het goed met elkaar.

Sinds de start in 2003 telt Nederland 118 Thomashuizen. Stuk voor stuk plaatsen waar volop ruimte is voor ieders behoeften en waar respect de boventoon voert. Een Thomashuis is een warm nest waar alles draait om liefde, geborgenheid en aandacht voor elkaar. Niemand is er een nummer, maar een uniek individu met eigen interesses, eigen maniertjes en talenten. In een Thomashuis mag je zijn wie je bent.
 • Stacks Image 5


Let op veiling opend op een later moment

Stacks Image 681
Haagse wielerheld, Amstel Gold 2021 meest strijdlustige renner en 2021 Tour debutant Ide Schelling
stelt een gesigneerd wielershirt ter beschikking.


Dit shirt is inmiddels geveild voor €100,-


Stacks Image 1071
Goedlachs en rustpunt van de koers Bram Tankink
stelt een gesigneerd wielershirt ter beschikking.

Veiling opent op een later moment.


Stacks Image 1077
Met dank aan Steven de Jongh (ploegleider team TREK)
Een door het Dauphine team 2021 gesigneerd shirt.
Met onder andere Mads Pedersen (Wereld kampioen 2019) en Jasper Stuyven (Winnaar Milaan-Sanremo 2021)
 • Stacks Image 5


Stacks Image 1036
De podcast voor de echte amateur tour/wielrennens.

Herman en Martijn stellen een inmiddels door grote vraag niet meer beschikbare Bumper wielelletjes ter beschikking voor de Thomashuizen.

Beluister ze snel op Tweewielers.cc


Stacks Image 1040
Set Schwabe one banden met binnenband


Stacks Image 1044
2x set Schwalbe bandenligters, multitool en bandenspanningsmeter


Stacks Image 1048
Set Schwabe Bidonen


Stacks Image 1052
2x Set Schwabe koerspet en casual pet
Stacks Image 1055
Een essential Pack van the Pack


Stacks Image 1059
Een Phone pack van The Pack


Stacks Image 1063
De tour van Bau en Lau.

Iedereen kan het zich wel herinneren, want ja heel Nederland keek. Hij eindigde in de top 10 in de Tour, won de Giro met Menchov in zijn Rabo periode en met Tom in 2017 voor Sunweb.

Tegenwoordig is hij Podcast en filmaker en zegt met pensioen te zijn maar haalt een dusdanig niveau dat hij gravel koersen in Amerika aan het winnen is.

Laurens stelt een gesigneerd exemplaar van zijn boek ter beschikking voor de Thomashuizen.

Live Slow Ride Fast!


 • Stacks Image 5Sponsoring frame

Stacks Image 1537

SPONSORING beide zijkanten frame (inclusief banner €100) €500,-

Sponsoring op de wielen

Stacks Image 1515


Stacks Image 1518


Stacks Image 1521
Stacks Image 1524

SPONSORING achterwielen (inclusief banner €250) €750,-

Stacks Image 1368


Stacks Image 1370


Stacks Image 1372

SPONSORING voorwielen (inclusief banner €100) €500,-


Sponsoring op de helm

Stacks Image 1411
SPONSORING beide zijkanten helm (inclusief banner €75)€200,-
Stacks Image 1378


Sponsoring banner op de websiteBelangrijke antwoorden op enkele vragen


 • Wanneer begint de pret?
Het startmoment is op zaterdag 14 augustus om 12:00 uur.

 • Mag ik komen kijken?
Er is geen wet die zegt dat het niet mag, maar houdt er rekening mee dat het niet te druk mag worden. Dan kan een gezaghebbende instantie besluiten dat mensen weg moeten.

 • Kun je een paar rondjes naast of achter Jeroen rijden?
Hoewel het niet verboden kan worden vragen we dit absoluut niet te doen. Het leidt af en kan eventueel gevaarlijke situatie veroorzaken. Wil je op de fiets komen en langs de route even kijken dan is dat verder prima.

 • Is er ook een livestream?
Nee, wel zullen er op het twitteraccount @PROJECT700cc en op de instagram van @jeroenvankeulen wel enkele updates en live videos worden geplaatst.

 • Welke covid-maatregelen zijn er?
Omdat het een poging is op de openbare weg gelden hier de wettelijke regelingen welke zijn terug te vinden op de website van de rijksoverheid we vragen je deze te respecteren en na televen.

 • Zijn er verder eetgelegenheden of sanitaire voorzieningen voor bezoekers?
Nee helaas niet. We willen er geen evenement van maken.


Stacks Image 1301
 • Stacks Image 1297
 • Stacks Image 1300
Stacks Image 1468
 • Stacks Image 1464
 • Stacks Image 1467
Stacks Image 1321
 • Stacks Image 1317
 • Stacks Image 1320
Stacks Image 1477
 • Stacks Image 1473
 • Stacks Image 1476

Leuk dat je langs komt. Ik heb geen gevuldekoekjes voor je, dus als dat geen probleem voor je is, klik dan op "Das goed!"